Imorgon är det dags för Bordtennis-SM i Brinova Arena, Karlskrona. Tävlingen spelas 2-5 juni och hela Sverigeeliten är på plats.

Bordtennis-SM är för många inom svensk bordtennis årets höjdpunkt. Sedan flera år tillbaka är parabordtennisen integrerat i Bordtennis-SM vilket innebär att vi kommer att få se den svenska eliten på plats från alla våra seniorlandslag. Pingis världsklass utlovas därmed! I år beger vi oss till vackra Karlskrona för spel i Brinova Arena. VÄLKOMNA DIT!

Webbsändningar
För de som inte kan komma till Brinova och se mästerskapet på plats kommer det att finnas möjlighet att se alla matcher från tävlingarna med en enskild sändning per bord (12 bord som mest).

Efter gruppspel i de olika klasserna kommer varje match att vara en separat sändning. Du hittar alla sändningar via denna sida på Solidsport. För tillgång till alla matcher så kommer det att kosta 199 kr.

För de som redan är månadssupporter till Pingisligan eller en förening så kan man kontakta Solidsport på följande adress support@solidsport.com för att få en värdekod till evenemanget. Vi hänvisar alla supportärende till samma mailadress.

Rapportering och nyttiga länkar
Under pågående mästerskap kommer SBTF med text, bild att synas på evenemangets egna hemsida samt på sociala medier. Resultat kommer att rapporteras via Ondata.
Hemsida
Resultat

Biljetter
För dig som vill uppleva mästerskapet live på plats i Brinova Arena finns biljetter att köpa här: https://www.nortic.se/dagny/show/139041