Paraklasserna i U20 är uppdelade i två olika klasser, klass 6-7 och klass 8-10. Klasserna spelas efter klassning och ålder och ej efter kön.

U20, klass 6-7
Sam Gustafsson från SUIF kunde förvalta sitt favoritskap via en klar seger i finalen över Smilla Sand från Malmö. Smilla Sand låg under i sin semifinal med 1-2 i set men kunde vända och vinna på den matchen via två raka setsegrar med 11-8 och sedan 13-11 i skilje, jämnt värre!

Final
Sam Gustafsson, SUIF-Smilla Sand, Malmö 3-0

Semifinal
Gustafsson-Kevin Wahlstedt, Ortviken 3-1
Sand-Styrbjörn Ekenegren, Åsa 3-2

U20, klass 8-10
Erik Linander från Klippan vann en väldigt jämn final över Einar Sahle från LinnePartille. Linander hade dessförinnan besegrat Axel Jensen Wallin från Askim med 3-1 i set samtidigt som Sahle besegrade finalseedade Anton Grankvist från Hålta.

Final
Linander, Klippan-Sahle, LinnePartille 3-2

Semifinal
Linander, Klippan-Wallin, Askim 3-1
Sahle, LinnePartille-Grankvist, Hållta 3-1

Samtliga resultat