HJ17, singel
Daniel Lindsö förlorade första set mot Alve Sjövold från Ängby men därefter kunder SUIF:aren ta över matchen och vinna med 4-1. Lindsö möter i sin semifinal Max Hedbom från Visby, toppseedad mot semifinalseedad. I den andra semifinalen möts två skrällspelare Jakob Törner och Johannes Klang, båda två har överraskat på vägen fram till semifinal och båda två vände underlägen i sina respektive kvartsfinaler för att ta sig till semifinal. Törner låg under med 0-3 innan vändning mot frejspelare Joel Jonsson kom och Klang befann sig i underläge 0-2 mot Joel Mikael från Lyckeby innan han kunde vända på steken.

Kvartsfinaler:
Lindsö, SUIF-Alve Sjövold, Ängby 4-1
Hedbom, Visby-Björkryd, Eskilstuna 4-2
Törner, Spårvägen-Jonsson, Frej 4-3
Klang, Halmstad-Mikael, Lyckeby 4-2

DJ17, singel
Linn Olsson från Frej besegrade i sin kvartsfinal Alice Hellgren med 4-2 i set och kunde med det spräcka att fyra semifinalseedade skulle nå semifinal. Rebecca Muskantor pressades stundtals av Alice Nilsson men kom sedan i ordning igen och vann med 4-2. Nomin Baasan var illa ute mot Lina Svensson från Halmstad men väl framme i skilje kunde eslövsspelaren ta hem segern med klara 11-5 och säkra avancemang via 4-3 i set. Matilda Hansson hade få om ens några problem med Della Morte och vann i raka set.

Kvartsfinaler:
Muskantor, Eslöv-Nilsson, Mariedal 4-2
Baasan, Eslöv-Svensson, Halmstad 4-3
Olsson, Frej-Hellgren, Halmstad 4-2
Hansson, Eslöv-Della Morte, Vassunda 4-0

Alla resultat