Kvartsfinalerna är nu spelade för P14 och F14 i singel. För flickorna är de fyra högst seedade spelarna nu alla framme i semifinal, således inga skrällar där. För pojkarna är tre av de fyra högst seedade spelarna utslagna. Peter Alestedt och William Bergenblock sim nu möts i semifinal slog ut David Björkryd respektive Elias Sjögren. Isak Alfredsson fortsätter att gå som tåget och möter i sin semifinal tävlingens överraskning Isak Edwardsson som tagit sig vidare hela vägen till semifinal som oseedad.

P14, kvartsfinaler
Isak Alfredsson, Halmstad-Hugo Nylén, Askim 4-0
Isak Edwardsson, Ängby-Edvin Arvidsson, Frej 4-2
Peter Alestedt, Täby-Elias Sjögren, Ängby 4-3
William Bergenblock, Askim-David Björkryd, Eskilstuna 4-1

F14, kvartsfinaler
Alice Nilsson, Mariedal-Nellie Franzén 4-2
Tuva Oredsson, Halmstad-Amelia Sirous-Gunnarsson 4-2
Josephina Fred, Mariedal-Hillevi Della Morte, Vassunda 4-3
Agnes Svensson, Halmstad-Nathalie Freij, Spårvägen

Alla resultat