Efter den första dagens spel i Eslövshallen i Eslöv så har vi kommit fram till slutspel i ålderskategorin 14 år. Dagen har bjudit på både singel- och dubbelspel för både pojkar och flickor.

I singelklasserna så har de första slutspelsomgångarna spelats och vi är framme i åttondelsfinal för pojkar och kvartsfinal för flickor. Singelklasserna fortsätter på lördag (18/9). I dubbelklasserna har vi nått så på pass långt som till åttondelsfinal för både pojkar och flickor. Dubbelklasserna fortsätter imorgon (17/9) med start klockan 17.00 i båda dubbelklasserna.

Imorgon startar juniorklasserna för damer och herrar. Då Para-SM blev uppskjutet och inte kunde spelas samtidigt med övriga seniorer i juni så startar även Para-SM imorgon med spel i lag där Paralympicsspelarna Emil Andersson och Linus Karlsson får bära ett stort favoritskap på sina axlar. Utöver detta spelas det även Mixlag som är med för andra året på USM.

För samtliga resultat klicka här.

Webbsändningar från bord 1-12, gratis