SM-guldet i herrdubbel hamnade i Halmstad och Ängby genom Simon Arvidsson och Elias Ranefur som 3-0 besegrade den förstaseedade Söderhamnsdoun Anton Källberg och Jon Persson med relativt klara siffror, 11-5, 11-6, 11-9.

Dubbelguldet var det första för Elias och även hans första SM-final på ett individuellt SM men andra finalen i herrdubbel för Simon som 2015 vann tillsammans med Anderas Törnkvist då båda representerade BTK Rekord.

– Det kändes som att vi var lite hetare och kom ofta till ett spel som passar oss. Vi kunde hålla undan för deras attacker som är otroligt bra och kunde spela med bra riktningar hela matchen, säger Simon Arvidsson om SM-finalen.

– Vi spelade superbra. Bra variation i returspelet där vi fick dem ur position bäddade för många fina poäng från vårt håll. Nyckeln var att variera så mycket att de inte riktigt skulle veta vad som skulle ske nästa gång och det lyckades vi otroligt bra med. För mig är det här en av de största segrarna i min karriär. Jag har vunnit SM-guld i lag och vunnit mot många duktiga spelare också men detta är helt klart en av höjdpunkterna hittills, säger Elias Ranefur.

Guldfirandet får vänta något men trots det är Simon mer än nöjd.
– Tyvärr blir det inte så mycket firande då jag åker tillbaka till Halmstad och Elias stannar på läger i Köping, men det var underbart att få avsluta säsongen så här, säger en glad Simon.

Stort grattis Simon och Elias!

Herrdubbel, Bordtennis-SM 2021
1. Simon Arvidsson/Elias Ranefur, Halmstad BTK/Ängby SK
2. Anton Källberg/Jon Persson, Söderhamns UIF
3. Jonatan McDonald/Per Sandström, Söderhamns UIF
3. Harald Andersson/Simon Berglund, Spårvägens BTK

Du kan se alla matcher från alla bord live via solidsport.com/pingiskanalen.

Samtliga resultat hittar du här.

Foto: Jens Oredsson