Det blir två Söderhamnslirare som ställs mot varandra i herrarnas U20-final nämligen Jonatan McDonald och Daniel Lindsö. Daniel vann en jämn och spännande semifinal mot klubbkompisen Casper Strindberg som ledde matchen med 3-2 i set men Daniel kom tillbaka och vann de två anslutande seten varav det sista och avgörande med 11-4.

I semin mellan Jonathan McDonald och David Björkryd var det den äldre och mer rutinerade McDonald som drog ifrån till 3-0 i set innan Björkryd kunde knipa det fjärde. Jonatans tillfälliga svacka blev just tillfällig och han vann det femte setet med 11-5 och tog sig därmed till final. McDonald vann 17-årsklassen 2018 och var även i final året efter men i U20 är det första gången han står i finalen.

Final, 12/6, 19.00
Jonathan McDonald, Söderhamns UIF – Daniel Lindsö, Söderhamns UIF

Du kan se alla matcher från alla bord live via solidsport.com/pingiskanalen.

Samtliga resultat hittar du här.

Foto: Jens Oredsson