De toppseedade spelarna fortsätter att leverera både i herr- och damsingel. I herrarnas semifinaler kommer tre av fyra spelare från Söderhamns UIF och den fjärde och sista från Eslövs AI BTK. I damernas motsvarighet är det lite mer spritt även om det är en liten fördel från Eslöv som har två spelare i semifinal, de andra två är från Ängby SK och Halmstad BTK.

Toppseedade Linda Bergström vann ännu en match med 4-0 och frågan är vem som kommer kunna stoppa OS-spelaren Bergström? Linda möter i sin semi Rebecca Muskantor från Eslöv som i en spännande sjusetsmatch vann med 12-10 i sjunde och avgörande mot Halmstads Erika Fronth.

I den andra semin gör Stina Källberg och Filippa Bergand upp om vem som ska möta Linda eller Rebecca.

Damernas semifinaler spelas imorgon söndag klickan 11.00.

I herrsingelklassen fortsätter nyblivne tyske mästaren Anton Källberg att imponera och han vann även kvartsfinalen med 4-0 i set, nu mot Elias Ranefur från Ängby SK. Anton ställs mot Söderhamnskompisen och veteranen Jens Lundquist som vann sitt första SM-guld i singel 2005, alltså för 16 år sedan. Jens slog i sin kvartsfinal Willhelm Kindblad, BTK Kävlinge, med 4-1 i set.

I semi nummer två möts 19-årige Truls Möregårdh och 34-årige Jon Persson. Truls vann sin kvart mot Hampus Söderlund från Eskilstuna BTK med 4-1 i set medan Jon 4-2-vann över mästaren från 2013, Fabian Åkerström.

Semifinaler damer, 13/6, 11.00
Linda Bergström, Ängby SK – Rebecca Muskantor, Eslövs AI BTK
Stina Källberg, Halmstad BTK – Filippa Bergand, Eslövs AI BTK

Semifinaler herrar, 13/6, 12.00
Jens Lundquist, Söderhamns UIF – Anton Källberg, Söderhamns UIF
Truls Möregårdh, Eslövs AI BTK – Jon Persson, Söderhamns UIF

Du kan se alla matcher från alla bord live via solidsport.com/pingiskanalen.

Samtliga resultat hittar du här.

Foto: Jens Oredsson