Samtliga förhandsfavoriter är kvar i mixeddubbel efter de inledande åttondels- och kvartsfinalerna. Toppseedade är Anton och Stina Källberg från Söderhamns UIF och Halmstad BTK före Truls Möregårdh och Filippa Bergand, båda Eslövs AI BTK.

Anton och Stina ställs i sin semi mot Halmstadsparet Fabian Åkerström/Erika Fronth medan eslövsduon Möregårdh/Bergand möter Jonatan McDonald från Söderhamn i par med Jennifer Jonsson från Norrtulls SK.

De båda toppseedade paren har än så länge haft en enkel resa fram till semifinalerna. Båda stod över den inledande omgången och vann sedan sina kvartsfinaler med klara 3-0.

McDonald/Jonsson hade i sin kvartsfinal en betydligt tuffare match som avgjordes först i skilje med 11-9. För motståndet stod Anthony Tran/Alma Rööse, Spårvägens BTK/IK Juno. Åkerström/Fronth vann sin kvart mot Johan Barius/Alvalie Palmbo, BTK Rekord/BTK Frej med 3-1 i set.

Semifinalerna startar klockan 16.00 och följs av finalen direkt efter klockan 16.45.

Du kan se alla matcher från alla bord live via solidsport.com/pingiskanalen.

Samtliga resultat hittar du här.

Foto: Jens Oredsson