Toppseedade Kristian Karlsson tvingades under fredagsförmiddagen lämna återbud i herrarnas singelklass då han fått biverkningar från sin andra vaccinspruta. Kristian hälsar dock att han mår bra och snart är tillbaka. Det är alltså ingen skada som besvärar Kristian utan förkylningssymptom efter vaccinsprutan. Charlie Carlsson från Eskilstuna BTK vann därmed din första match på WO och är nu klar för åttondelen.

I Kristian Karlsson och Mattias Falcks frånvaro är nu Jon Persson högst seedad i klassen före klubbkompisen från Söderhamns UIF, Anton Källberg. Samtliga förväntade spelare tog sig förbi fösta omgången och imorgon med start 12.00 drar åttondelsfinalerna igång.

Damerna är endast 16 spelare vilket betyder att inga damsingelmatcher spelas idag utan imorgon blir det alltså åttondelsfinaler för både damer och herrar.

Toppseedade i herrsingel
Jon Persson, Söderhamns UIF
Anton Källberg, Söderhamns UIF
Truls Möregårdh, Eslövs AI BTK
Elias Ranefur, Ängby SK

Toppseedade i damsingel
Linda Bergström, Ängby SK
Filippa Bergand, Eslövs AI BTK
Stina Källberg, Halmstad BTK
Rebecca Muskantor, Eslövs AI BTK

Du kan se alla matcher från alla bord live via solidsport.com/pingiskanalen.

Samtliga resultat hittar du här.

Foto: Jens Oredsson