I juniorklasserna segrade Martin Friis från Spårvägens BTK och Jennie Edvinsson från Halmstad BTK i herr- respektive damjuniorer 20.

Herrjuniorer
Martin Friis resa till guldet inleddes med en klar 4-0-seger i åttondelen mot Daniel Lindsö från Söderhamns UIF. Nästa match, kvartsfinalen mot Ängbys Jacob Dillström, blev betydligt tuffare och togs till sex set innan Friis stod som segrare, 11-6, 6-11, 11-6, 6-11, 11-1, 11-6 slutade matchen.

I semifinalen väntade BTK Rekords Jakob Peterson men precis som i åttondelen gjorde Friis processen kort med motståndaren och vann med 4-0.

Finalen mot UEM-kollegan Charlie Widing från Halmstad BTK vanns även den tämligen enkelt av Friis, 11-5, 11-5, 9-11, 11-6, 11-8 slutade matchen.

1. Martin Friis, Spårvägens BTK
2. Charlie Widing, Halmstad BTK
3. Jakob Peterson, BTK Rekord
3. Oskar Danielsson, Ängby SK

Damjuniorer
Det blev fjärdeseedade Halmstadspelaren Jennie Edvinsson som drog det lägsta strået när damjuniorklassen skulle avgöras. Edvinssons resa inleddes komfortabelt med en 4-0-seger över Moa Svensson från Vara SK. I kvarten väntade Annie Hedlund, Sjöbo BTK och även denna match vann Jennie med 4-0. I semifinal var det Rebecca Muskantor från Eslövs AI BTK som gjorde vad hon kunde för att besegra Jennie men hon hade inte sin dag utan föll med 2-4. I finalen väntade Alma Rööse, som i sin semifinal vände 0-3 till seger med 4-3 mot Nomin Baasan från Eslöv. Jennie var omutbar och spelade hem även denna omgång, nu med 4-1. De två avslutande seten var så jämna de kan bli men båda dessa vann Edvinsson med 14-12.

1. Jennie Edvinsson, Halmstad BTK
2. Alma Rööse, Arvika BTK
3. Rebecca Muskantor, Eslövs AI BTK
3. Nomin Baasan, Eslövs AI BTK

Alla resultat hittar du här.