Det står nu klart vilka som möts i finalerna av dam- respektive herrjuniorklasserna. I damernas final kommer Jennie Edvinsson, Halmstad BTK att möta Alma Rööse från Arvika medan Charlie Widing, Halmstad BTK och Martin Friis, Spårvägens BTK gör upp bland herrarna.

I herrarnas semifinal besegrade Charlie Ängbys Oskar Danielsson med klara 4-0 och i den andra semin vann Martin Friis över Rekords Jakob Peterson med samma siffror.

Jennie Edvinsson stor för en stark prestation när hon besegrade andraseedade Rebecca Muskantor, Eslövs AI BTK med 4-2 i semifinalen. Den andra semin, mellan favoriten Alma Rööse och Eslövs Nomin Baasan blev en riktig rysare. Nomin tog ledningen med hela 3-0 i set innan Alma hittade in i matchen. Hon kvitterade till 3-3 och vann sedan även skiljesetet med 11-8.

Final, damer
Alma Rööse, Arvika BTK – Jennie Edvinsson, Halmstad BTK

Final, herrar
Martin Friis, Spårvägens BTK – Charlie Widing, Halmstad BTK