De två toppseedade spelarna i herrsingel, Jon Persson och Anton Källberg från arrangörsklubben Söderhamns UIF, har tagit sig hela vägen till final vilket betyder att kvällens batalj blir en intern uppgörelse om var pokalen ska hamna.

Jon Persson fullkomligt körde över den regerande mästaren Truls Möregårdh i semifinalen med 4-0 i set. Efter 11-1 i första set hämtade sig Truls något men det var ändå Persson som var bäst när det drog ihop sig, 11-9, 11-9 i andra och tredje set. I fjärde var det återigen Jon som satte sig i förarsätet från start och skaffade sig en ledning som han aldrig släppte. Det sista setet slutade 11-5 i Söderhamnsfavör.

(Jon Persson efter semifinalvinsten)

Den andra semifinalen spelades mellan två SUIF:are, Anton Källberg och Hampus Nordberg. Matchen svängde flera gånger fram och tillbaka men till slut var det ändå den tio år yngre Källberg som drog det längsta strået och vann med 4-3 set.

(Anton Källberg efter finalavancemanget)

Resultat i semifinaler
Jon Persson, Söderhamns UIF – Truls Möregårdh, Eslövs AI BTK, 4-0
Anton Källberg, Söderhamns UIF – Hampus Nordberg, Söderhamns UIF, 4-3

Final 29/2
18.00, bord 1, Jon Persson, Söderhamns UIF – Anton Källberg, Söderhamns UIF