Matilda Ekholm tillsammans med Stina Källberg är klara för final i damdubbel. Stina spelade final även förra året, som hon dessutom vann, då med Michaela Karlsson. I semifinalen vann favoriterna över Matilda Hansson/Leah Muskantor, Lekstorps IF/LinnePartille PK med 3-1 i set och på väg fram till finalen har de endast tappat två set. I finalen kommer Jennifer Jonsson/Erika Fronth stå på andra sidan bordet. Dessa två tog hem sin semifinal efter en riktig kross eller vad sägs om 11-1, 11-5, 11-5 mot Johansson/Palm från Halmstad?
– Jag ser oss som favoriter efter våra tidigare insatser. Men jag har all respekt för våra motståndare. De är båda två kompetenta singelspelare och det ska bli intressant att se hur de spelar dubbel tillsammans, säger Matilda Ekholm inför finalen mot Fronth/Jonsson.
– Vi är inte direkt favoriter i finalen men vi har chansen det har vi. Vi har spelat bättre och bättre match för match jag och Erika. Semifinalen blev enklare än vad vi trodde så nu hoppas vi på att vi gör vår bästa match i finalen, säger Jennifer Jonsson.

Även på herrsidan är favoriterna och fjolårssegrarna Truls Möregårdh/Jon Persson klara för final efter ännu en klar 3-0-vinst, faktiskt den fjärde i rad, mot Mc Donald/Sandström. I finalen väntar nu Brodd/Nordberg, som kamperat tillsammans i hela 10 år i SM-dubbelsammanhang. Det är parets fjärde final på dessa tio år och frågan är om det blir ett tredje guld?

Damernas semifinaler
Matilda Ekholm/Stina Källberg, Boo KFUM/Köpings BTK – Matilda Hansson/Leah Muskantor, Lekstorps IF/LinnePartille PK, 3-0
Erika Fronth/Jennifer Jonsson, Halmstad BTK/Norrtulls SK – Tilda Johansson/Sara Palm, Halmstad BTK, 3-0

Final 29/2
15.40, bord 1, Matilda Ekholm/Stina Källberg, Boo KFUM/Köpings BTK – Erika Fronth/Jennifer Jonsson, Halmstad BTK/Norrtulls SK

Herrarnas semifinaler
Truls Möregårdh/Jon Persson, Eslövs AI BTK/Söderhamns UIF – Jonathan Mc Donald/Per Sandström, Söderhamns UIF, 3-0
Pär Gerell/Jens Lundquist, Halmstad BTK/Söderhamns UIF – Viktor Brodd/Hampus Nordberg, Söderhamns UIF, 3-2

Final 29/2
16.20, bord 1, Truls Möregårdh/Jon Persson, Eslövs AI BTK/Söderhamns UIF – Viktor Brodd/Hampus Nordberg, Söderhamns UIF

Alla resultat hittar du här. 

Webbsändningar från bord 1-4 hittar du här.