För andra gången, den första var 2017, tog Anton Källberg hem herrsingeltiteln. För motståndet stod SUIF-kompisen Jon Persson som endast fick med sig ett set i finalen då han vann det fjärde med 11-3. Anton Källberg vann med siffrorna 11-7, 11-5, 11-3, 3-11, 11-4.
– Jag kände mig både snabb och stark i kroppen vilket gav bra självförtroende. Jag kände trycket från läktarna vilket peppade mig ännu mer, säger Anton Källberg och fortsätter:
– Jag fick Jon lite ur balans när jag fick in mina loopar och tjeckflippar med bra precision. Jag är ganska överraskad att det gick så lätt faktiskt.

Besegrade Jon Persson var besviken på sin prestation men hyllar också sin överman Källberg:
– Jag åker till Qatar imorgon för en World Tour-tävling så det gäller att släppa detta och gå vidare. Jag var på gång i första set tycker jag men det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Anton servade väldigt bra och då är det svårt att komma in i poängen.

Se Anton vinna matchbollen i finalen mot Jon Persson:

Finalsiffrorna
Anton Källberg, Söderhamns UIF – Jon Persson, Söderhamns UIF, 4-1

Medaljörerna
1. Anton Källberg, Söderhamns UIF
2. Jon Persson, Söderhamns UIF
3. Hampus Nordberg, Söderhamns UIF
3. Truls Möregårdh, Eslövs AI BTK

Foto: Jens Oredsson