Västers BTK med Emil Andersson, Daniel Gustafsson och Oskar Tuvesson i laget, besegrade i para lag-finalen Askims BTK med 2-1.

Askim fick en kanonstart på matchen när Axel Jensen Wallin besegrade Daniel Gustafsson med 3-2. Daniel spelar i klass 9 och Axel i klass 8 vilket gör prestationen betydligt större än bara att en spelare slår en annan.
– Det är såklart en stor överraskning att Axel vinner mot Daniel. De har möts många gånger förr och Axel är bra mot defensivspelare så det är ur det perspektivet inte en lika stor skräll men Daniel har en klart högre högstanivå och klassad i en högre klass så helt klart en väldigt stor överraskning i mina ögon, säger paralandslagets förbundskapten Daniel Ellermann om prestationen.

I den andra matchen gjorde Emil Gustafsson processen ganska kort med motståndarlagets Michael Azulay. Daniel vann med 3-0 i set.

1-1 i lagmatchen som nu skulle avgöras i en dubbel. Västersduon tog de inledande två seten innan Azulay/Jensen Wallin tog sig tillbaka in i matchen genom setvinst i det tredje setet. I fjärde kom Andersson/Gustafsson tillbaka och spelade hem setet och därmed också SM-guldet. Emil Andersson vann samma medalj i klassen vid SM förra året men då i par med Linus Karlsson.

Final
Daniel Gustafsson – Axel Jensen Wallin, 2-3
Emil Andersson – Michael Azulay, 3-0
Andersson/Gustafsson – Azulay/Jensen Wallin, 3-1