Toppseedade Truls Möregårdh/Jon Persson, Eslövs AI BTK/Söderhamns UIF hade inte större problem i sin andra dubbelmatch mot Lee Larsson/Linus Keränen, Ängby SK. Favoriterna vann med 3-0 i set och avancerade därmed till kvartsfinal mot Magnus Pettersson/Albin Wånggren, Lyckeby BTK. Lyckebyparet vann i sin inledande match kanske något oväntat mot åttondeseedade Willhelm Kindblad/Fabian Åkerström från Halmstad BTK. På den undre halvan har andraseedade Pär Gerell/Jens Lundquist, Halmstad BTK/Söderhamns UIF också tagit sig till kvarten efter vinst mot Ola Pettersson/Martin Svensson, BTK Frej med 3-1 i set.

Kvartsfinaler lördag 29/2
10.10, bord 1, T.Möregårdh/Persson – Pettersson/Wånggren
10.10, bord 4, Mc Donald/Sandström – Arvidsson/Ranefur
10.10, bord 3, M.Möregårdh/Berglund – Brodd/Nordberg
10.10, bord 2, Gerell/Lundquist – Andersson/Friis

Precis som herrarna är det även dags för damerna att spela kvartsfinaler. Favoriterna Matilda Ekholm/Stina Källberg, Boo KFUM/Köpings BTK besegrade i sin åttondelsfinal Charlotta Edberg/Monica Plöen, Uppsala BTK/Upplands-Ekeby IF med 3-1 i set medan andraseedade Erika Fronth/Jennifer Jonsson, Halmstad BTK/Norrtulls SK vann sin med 3-0.

Kvartsfinaler, lördag 29/2
09.30, bord 2, Ekholm/Källberg – Palmbo/Themnér
09.30, bord 3, Hansson/L.Muskantor – Rööse/Edvinsson
09.30, bord 4, TJohansson/Palm – Tanska/R.Muskantor
09.30, bord 1, Jonsson/Fronth – Holgersson/Westholm