Det börjar dra ihop sig till åttondelsfinaler i både dam- och herrsingel men även i de återstående dubbelklasserna. Samtliga toppseedade spelare, förutom Nomin Baasan från Eslövs AI BTK som föll mot Sofia Westholm från IK Juno i damsingel, är vidare till åttondelsfinal.

För toppseedade Matilda Ekholm väntar nu Caroline Tanska från Eslöv och för andraseedade Stina Källberg är det Hanna Kjellson från Lyckeby BTK som kommer stå för motståndet.

Även bland herrarna ångar favoriterna på utan större bekymmer Jon Persson, Söderhamns UIF, Truls Möregårdh, Eslövs AI BTK och Elias Ranefur, Halmstad BTK, har samtliga vunnit sina två inledande matcher med maximala 4-0 medan andraseedade Anton Källberg tappade ett set i sin andra match mot BTK Rekords Jakob Peterson. För Jon väntar nu Malte Möregårdh, Kosta SK medan Anton ska ta sig an Halmstad BTK:s Fabian Åkerström. Av de 16 spelarna i herrarnas åttondelsfinaler kommer sex från hemmaklubben Söderhamns UIF, precis samma antal som vid förra årets mästerskap i Eskilstuna.

I herrdubbel är Truls Möregårdh/Jon Persson, Eslövs AI BTK/Söderhamns UIF toppseedade före Per Gerell/Jens Lundquist, Halmstad BTK/Söderhamns UIF och båda dessa par vann sina inledande matcher med 3-0 i set. Åttondelarna i damdubbel pågår i skrivande stud och toppseedade där är Matilda Ekholm/Stina Källberg, Boo KFUM/Köpings BTK före Erika Fronth/Jennifer Jonsson, Halmstad BTK/Norrtulls SK.

Samtliga matcher från bord 1-4 sänds live via Pingiskanalen.

Resultat hittar ni här.