Det börjar redan dra ihop sig till kvartsfinaler i mixed dubbel. Förhandsfavoriterna Anton Källberg/Stina Källberg har på ett övertygande vis tagit hem sina matcher, den första mot Anton Hjort/Alexandra Rööse, Söderhamns UIF/Arvika BTK med 11-6, 11-1, 11-6 och den andra mot Johan Hörnell/Charlotta Edberg, PK GV/Uppsala BTK.

Andraseedade Truls Möregårdh/Rebecca Tveit Muskantor, Eslövs AI BTK är också framme i kvarten efter vinst mot Michael Nordqvist/Monica Plöen, Skellefteå AIK BTK/Upplands-Ekeby IF med 3-0 i första omgången och i åttondelen blev det 3-1 mot Mats Källberg/Anna-Carin Ahlquist. Just denna dubbelmatch var lite speciell då Mats/Anna-Carin spelade med pararegler vilket bland annat innebär att man inte behöver ta varannan boll något som Truls och Rebecca i sin tur behövde göra.

Två seedade par, nämligen Per Sandström/Hannah Holgersson, Söderhamns UIF/IK Juno och Martin Friis/Nomin Baasan, Spårvägens BTK/Eslövs AI BTK, är slogs ut i första respektive andra omgången.

Kvartsfinaler 11.40
Bord 1: Anton Källberg/Stina Källberg, Söderhamns UIF/Köpings BTK – Christoffer Kjellson/Hanna Kjellson, Lyckeby BTK, 3-0
Bord 2: Harald Andersson/Tilda Johansson, Spårvägens BTK/Halmstad BTK – Erika Fronth/Fabian Åkerström, Halmstad BTK, 3-0
Bord 3: Jonathan Mc Donald/Jennifer Jonsson, Söderhamns UIF/Norrtulls SK – Marcus Lindkvist/Maria Engelson, Ängby SK, 3-2
Bord 4: Truls Möregårdh/Rebecca Tveit Muskantor, Eslövs AI BTK – Anthony Tran/Alma Rööse, Söderhamns UIF/Arvika BTK, 3-2