Under SM:s första dag har mixeddubbel avgjorts där det nykomponerade eslövsparet Truls Möregårdh/Rebecca Muskantor segrade över Anton Källberg/Stina Källberg i finalen. Kval har spelats i herrdubbel och första omgången har spelats i både dam- och herrsingel.

Imorgon fredag drar dagen igång med fyra kvalmatcher i damdubbel innan det är dags för första omgången i herrdubbel följt av andra omgången i dam- och herrsingel.

Samtliga toppseedade spelare är kvar i både dam- och herrsingel. I damsingel är Boo KFUM-spelaren Matilda Ekholm, som aviserat att detta blir hennes sista svenska mästerskap, seedad etta före Stina Källberg från Köpings BTK. Bland herrarna ligger hemmaspelarna från Söderhamn Jon Persson och Anton Källberg i topp.

Samtliga resultat hittar du här.

Följ gärna @pingislandslagen på Instagram för videos och bilder både som inlägg och stories.

Foto: Pingisgubben