Lottningarna för mixed dubbel, herrdubbel, damdubbel, herrsingel och damsingel. Morgondagen börjar med mixed klockan 09.00 och följs av herrdubbel 13.00, herrsingel 13.40 och damsingel 16.05. Samtliga matcher och tider hittar du här.

Toppseedade i den inledande mixed dubbel-klassen är syskonparet Anton och Stina Källberg, Söderhamns UIF/Köpings BTK före Truls Möregårdh/Rebecca Tveit Muskantor från Eslövs AI BTK. De regerande mästarna Mattias Falck/Matilda Ekholm kommer i år inte till start.

Såhär följer du Senior och Para-SM på bästa sätt.
Via Solidsport kommer bord 1-4 att sändas alla dagar och totalt kommer du där kunna se omkring 200 matcher från årets SM. Läs mer om hur du gör för att få tillgång till alla dessa matcher här. Översikt över vilka matcher som kommer sändas hittar du här.

All rapportering från SM kommer ske via den officiella SM-hemsida som du är inne på nu

Lottningar och resultat hittar du här.

Följ oss gärna i sociala medier för intervjuer och annat. @svenskbordtennis på Facebook och @pingislandslagen på Instagram.